VK 21 (22.-28.5)

Hyvinkään seudun Espanjan ystävät ja Hyvinkään Karjala-seura järjestävät nelipäiväisen taidetapahtuman Kerro se minulle – Cuéntamelo!

Knehtilän luomutilan navettakahvilassa 22.-25.5. Ohjelmassa taiteilija Matti Metsämaan Hyvinkää- ja Suomi-aiheisia teoksia ja multimediaesitys hänen tuotannostaan, kalevalaisia runoja sekä suomeksi että espanjaksi, multimediaesitys Euroopan vanhimmasta kaupungista Cádizista.

Olemme avoinna 22. ja 25.5. klo 11-19 (helatorstaina aloitamme vasta klo 16 yksityistilaisuuden vuoksi). 23.-24.5. klo 11-17.

Avajaispäivänä myös kantelekonsertti klo 17, missä esiintyy Amos Lindblom Lohjalta. Navettakahvila palvelee koko tapahtuman ajan. Katso tarkemmin: www.hespana.fi. Knehtilän luomutila sijaitsee Palopurolla, Haapasaarentie 75. Tervetuloa – Bienvenidos! Ilmoitamme aukioloista taas ensi viikolla.

 

Tarjolla alusta asti paikan päällä valmistettuja kauden leivonnaisia, makeita että suolaisia. Luomukahvia ja -teetä. Cafetoria Roasteryn erikoiskahveja – myös kauramaitoon valmistettuna!

 

ruoka4knehtiläntila20ruoka2